torek, 1. december 2009

CountDown


So here we are. After months of planing the day is just around the corner and we're 'bout to leave this beautiful yet cold country of Slovenia and embark on our adventure DownUnder!
Looking forward to a whole day of packing since I'm in charge of electrical appliances (GPS,Photo,Mp3,converters,chargers,....) and Julija will do the rest, or at least I hope se :)

We fly out tomorrow at 6 p.m. and after some 30 hours of travel (2 x 11 hour flights!!) we'll land in Melbourne...probably too tired to even think.
More to come.....

-----------------------------
In prišel je dan. Po mesecih načrtovanja je dan odhoda praktično za vogalom in kmalu za nekaj časa zapuščava to prekrasno,a mrzlo Slovenijo in se odpravljava na najino dogodivščino DownUnder.
Pravzaprav se kar veselim celodnevnega pakiranja,glede na to da sem zadolžen predvsem za električne napravice (polnilci,telefoni,kamere,GPS,MP3 predvajalniki,...) Julija pa bo naredila ostalo,no ja vsaj upam da bo tako :=
Pričetek potovanja je jutri ob 6 popoldne in po približno 30 urah potovanja (od tega dva 11 urna leta...jupi!!) pristaneva v Melbourne-u...verjetno preutrujena za razmišljanje...
Nadaljevanje prihodnjič....

Ni komentarjev:

Objavite komentar